Concept

Members Only Golf Tour
De Members Only Golf Tour is een initiatief voorbehouden aan de partners van Members Only en hun genodigden. Deze leuke, exclusieve en op networking gerichte formula wordt gespreid over 5 individuele afspraken en over 5 prestigieuze clubs.

Onze golfdagen garanderen een unieke ervaring voor de genodigden: gepersonaliseerd onthaal (tweetalige hostessen) met kaviaar en champagne, gratis brunch (op het terras) voor alle spelers vooraleer ze aan hun ronde beginnen, aantrekkelijke Goodie Bag, prachtige oesterbar (19e hole) na afloop, unieke prijzentafels (bagage, golfreizen, luxehorloges, kwaliteitsfoto- en huishoudtoestellen, juwelen, golfuitrusting, …), met tot slot het glas van de vriendschap.

Formula

Het programma is toegankelijk voor alle golfers die Lid zijn van een club aangesloten bij de Koninklijke Belgische Golf Federatie en in het bezit van een up-to-date Federatiekaart, alsook voor Leden van een buitenlandse federatie die erkend wordt door de Koninklijke Belgische Golf Federatie. De minimum handicap is 36. Elke speler wordt uitgenodigd door een van de partners van Members Only en/of de Members Only Golf Tour.

Spelformule

– 18 holes met teams van twee spelers (flights van 2 teams).
– Formule Shotgun of standaard
– Het volledige reglement van onze competities kan worden geraadpleegd op deze website via de link ‘Regels’.